Retur

Care este perioada de retur?

Perioada de retur este de 14 zile, din momentul în care ai intrat in posesia produselor comandate, timp în care ne poți anunța printr-un email trimis pe adresa contact@zerowasteliving.ro că dorești să renunți la produse.

Vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la tine, inclusiv costul livrării, nu mai târziu de 14 zile de la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării. Vom efectua această rambursare prin transfer în contul tău bancar,  cu excepţia cazului în care ți-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. Dacă ai achitat comanda online prin MobilPay, rambursarea se va face automat in același cont. 

Expediază produsele fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ai comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Retururile cu plata ramburs vor fi refuzate.

Adresa pentru retur este:

SC UPGROW DIGITAL SRL

Str. Cornisa Bistritei, nr. 20, ap. 1, parter, Bacau, jud. Bacau, cod postal 600099

Telefon: 0755.861.537

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de Client în corespondența cu ZeroWasteLiving.ro).  Ești responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igienă, produsele din categoria „Îngrijire personală” precum și cele din categoria „Bebe și copii” nu se pot returna.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de către client.