Livrare

I. Cum ajunge comanda la tine?

Toate comenzile sunt livrate exclusiv prin companiile de curierat Sameday, DPD sau FedEx, în una sau maxim două zile lucrătoare, în funcție de ziua și ora la care se efectueaza comanda online.

Noi alegem prin care companie de curierat să îți livrăm comanda, în funcție de cost și de încrederea pe care o avem că vor livra la timp.

II. Cât costă livrarea ?

Costul estimat al livrării este de 17.95 lei. Prețul final va fi comunicat prin email sau telefon și poate să difere în funcție de localitatea destinatarului.

III. În ce interval orar va fi livrată comanda?

De regulă, în dimineața zilei în care va fi livrată comanda, vei primi un SMS de la curier cu intervalul de livrare estimat. Evident, nu este o informație 100% precisă, însă te poți baza pe ea într-o proporție destul de mare. În funcție de compania care va livra coletul, poți primi SMS-ul chiar de pe numărul curierului care are coletul, astfel încât să îl poți suna și să hotărâți de comun acord ora exactă la care va ajunge la tine.

IV. Există o comandă minimă?

Valoarea minimă a comenzii este de 99 RON (fără taxele de transport).

Am introdus acest prag pentru a ne putea menține prețurile mici și, mai important, pentru a reduce deșeurile, cum ar fi costurile de transport, combustibilul, forța de muncă și materialele de ambalare.

V. Cum ambalați produsele?

Minimizarea deșeurilor de transport este importantă pentru noi.

Ambalarea produselor se face fără plastic. Ambalăm comenzile cu materiale reciclabile și compostabile precum cutii de carton, plicuri de hârtie și bandă de hârtie.

De asemenea, colaborăm cu furnizorii noștri pentru a ne asigura că produsele sunt livrate fără plastic și le reutilizăm ambalajul ori de câte ori este posibil.