Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar

Perie de corp cu maner detasabil, Forster

66,95 lei
Peria de corp din lemn de fag Förster este perfecta pentru dry brushing, cea mai buna metoda de a exfolia pielea moarta si de a stimula sistemul limfatic. Pentru dry brushing, se recomanda folosirea acesteia in fiecare dimineata, pe pielea uscata, urmata de dus. Beneficii: - stimuleza si revigoreaza circulatia sangvina - imbunatateste aspectul pielii, aceasta devenind mai fina - produs pur natural pentru masaj uscat sau sub apa - accesoriul perfect pentru baie sau sauna Detalii: - produs pur natural din lem de fag - cu peri naturali din sisal si maner detasabil - lemnul provine din culturi domestice durabile - proces de fabricatie de cea mai inalta calitate Manerul detasabil face ca peria sa fie usor de folosit pe picioare si maini, iar cu ajutorul manerului poti ajunge in zone mai greu accesibile cum ar fi spatele. Peria are o lungime de 42 de cm.

Perie de corp cu maner fix

66,95 lei
Peria de corp este perfecta pentru dry brushing, cea mai buna metoda de a exfolia pielea moarta si de a stimula sistemul limfatic. Pentru dry brushing, se recomanda folosirea acesteia in fiecare dimineata, pe pielea uscata, urmata de dus. Cu ajutorul manerului lung poti ajunge in zone mai greu accesibile cum ar fi spatele. Manerul este din lemn, iar perii sunt sintetici. Peria are o lungime de 31 de cm.

Perie simpla de corp

34,95 lei
Peria de corp este perfecta pentru dry brushing, cea mai buna metoda de a exfolia pielea moarta si de a stimula sistemul limfatic. Pentru dry brushing, se recomanda folosirea acesteia in fiecare dimineata, pe pielea uscata, urmata de dus. Manerul este din lemn, iar perii sunt sintetici. Peria masoara 13 x 7 cm.