Afișez toate cele 10 rezultate

Show sidebar

Cupa menstruala Lily Cup

156,95 lei
Cu o forma in unghi care iti complimenteaza anatomia, Lily Cup este singura cupa menstruala care poate fi rulata la fel de subtire ca un tampon. Pentru femeile cu cervix inalt sau cu un flow mai mare, designul ultra-neted al cupei Lily Cup, marginea inclinata si capacitatea ridicata ofera un confort complet pe toata perioada menstruala. Lily Cup iti permite sa te bucuri de 12 ore de protectie de lunga durata. Disponibila in 2 marimi: A si B. Marimea A este recomandata femeilor care nu au nascut sau celor care au nascut prin cezariana. Marimea B este recomandata femeilor care au nascut sau celor care au muschi pelvieni slabiti. Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Cupa menstruala Lily Cup Compact

156,95 lei
Fa cunostinta cu prima cupa menstruala pliabila din lume care se pliaza intr-o cutie de protectie mica. Arunc-o in rucsac, poseta sau in buzunar si esti gata de plecare. Iar cand ai nevoie, poti sa o folosesti pana la 12 ore de protectie non-stop. Disponibila in 2 marimi: A si B. Marimea A este recomandata femeilor care nu au nascut sau celor care au nascut prin cezariana. Marimea B este recomandata femeilor care au nascut sau celor care au muschi pelvieni slabiti. Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Cupa menstruala Lily Cup One

131,95 lei
Cupa menstruala Lily Cup One face parte dintr-o noua generatie in ceea ce priveste protectia din perioada menstruala; este o cupa ultra-moale, refolosibila, pliabila si realizata din silicon de calitate medicala. Avand toate avantajele unei cupe menstruale intr-un design mic si usor de folosit, Lily Cup One te ajuta in perioada ta cea mai delicata, de la inceput pana la sfarsit. Disponibila intr-o singura marime. Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Cupa menstruala Ziggy Cup

199,95 lei
Iti prezentam cea mai confortabila cupa din toate timpurile si singura cupa menstruala reutilizabila care poate fi purtata in timpul actului sexual. Designul revolutionar al cupei face ca aceasta sa nu fie simtita deloc, oferindu-va pana la 12 ore de confort, incredere si libertate totala. - 100% silicon de calitate medicala - Design plat pentru confortul absolut - Pana la 12 ore de protectie non-stop - Margine dubla, rezistenta la scurgeri - Singura cupa reutilizabila pe care o poti folosi in timpul actului sexual - Reutilizabila si ecologica Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Cupa menstruala OrganiCup

94,95 lei
OrganiCup este cupa menstruala premiata care inlocuieste tampoanele si absorbantele clasice. Fara scurgeri si fara griji, cupa OrganiCup este echivalentul a 3 tampoane si poate fi purtata pana la 12 ore. Este fabricata din silicon moale medicinal 100%. Nu contine substante periculoase, BPA, latex sau colorant. Cupa menstruala OrganiCup rezista pana la 10 ani, asadar economisesti bani si reduci risipa. Este ideala: - pentru activitati in apa - pentru activitati in aer liber - in concedii - pe timpul noptii Cupa este disponibila in 3 marimi: Marimea A (pentru femeile care nu au nascut vaginal) Marimea B (pentru femeile care au nascut vaginal) Marimea Mini (pentru adolescente)

Cupa menstruala Claricup

99,00 lei
Claricup este prima cupa menstruala din silicon medical biocompatibil si anti-microbial. Se livreaza cu cutia de dezinfectare Claribox. - Usor de folosit. - Reutilizabila pana la 5 ani. - Fabricata in Franta. Marimi: 0: flux foarte usor 1: flux usor pana la normal 2: flux puternic 3: flux foarte puternic Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Cupa menstruala Me Luna Classic Lime

70,95 lei
Cupa menstruala Me Luna este realizata in Germania, din TPE, un material folosit in industria medicala, care nu contine inalbitori, parfum, PVC, BPA, latex, silicon sau alchilfenoli. Cupa menstruala Me Luna este foarte practica si poate fi folosita oricand, chiar si in timp ce faci sport sau mergi la piscina. Datorita faptului ca este reutilizabila, protejezi mediul, dar si pe tine. Disponibila in 3 dimensiuni. S - 55 mm M - 60 mm L - 66 mm Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Cupa menstruala Me Luna Classic Purple

70,95 lei
Cupa menstruala Me Luna este realizata in Germania, din TPE, un material folosit in industria medicala, care nu contine inalbitori, parfum, PVC, BPA, latex, silicon sau alchilfenoli. Cupa menstruala Me Luna este foarte practica si poate fi folosita oricand, chiar si in timp ce faci sport sau mergi la piscina. Datorita faptului ca este reutilizabila, protejezi mediul, dar si pe tine. Disponibila in 8 dimensiuni. S - 55 mm M - 60 mm L - 66 mm XL - 69 mm Shorty S - 45 mm Shorty M - 48 mm Shorty L - 52 mm Shorty XL - 55 mm Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Cupa menstruala Me Luna Classic Red

70,95 lei
Cupa menstruala Me Luna este realizata in Germania, din TPE, un material folosit in industria medicala, care nu contine inalbitori, parfum, PVC, BPA, latex, silicon sau alchilfenoli. Cupa menstruala Me Luna este foarte practica si poate fi folosita oricand, chiar si in timp ce faci sport sau mergi la piscina. Datorita faptului ca este reutilizabila, protejezi mediul, dar si pe tine. Disponibila in 7 dimensiuni. S - 55 mm M - 60 mm L - 66 mm Shorty S - 45 mm Shorty M - 48 mm Shorty L - 52 mm Shorty XL - 55 mm Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Cupa menstruala Me Luna Classic Yellow

70,95 lei
Cupa menstruala Me Luna este realizata in Germania, din TPE, un material folosit in industria medicala, care nu contine inalbitori, parfum, PVC, BPA, latex, silicon sau alchilfenoli. Cupa menstruala Me Luna este foarte practica si poate fi folosita oricand, chiar si in timp ce faci sport sau mergi la piscina. Datorita faptului ca este reutilizabila, protejezi mediul, dar si pe tine. Disponibila in 4 dimensiuni. S - 55 mm M - 60 mm L - 66 mm XL - 69 mm Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.