Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar

Unt de corp organic Balancing – Lavanda si Geranium, KUTIS

53,95 lei
Formula bogata in unt de shea hidrateaza profund si hraneste pielea in timp ce uleiul de nuca de cocos pastreaza untul usor si pufos. Combinatia dintre aceste doua ingrediente imbogatite cu cele mai fine amestecuri de uleiuri esentiale iti va face pielea sa se simta fina si rasfatata. Ingrediente: Butyrospermum Parkii ** (Unt de shea),Ulei de seminte Helianthus Annuus (Floarea soarelui) **, Unt de Cocos Nucifera **, Ulei esential de Lavandula Angustifolia (Lavanda), Ulei esential de Pelagonium Graveolens (Geranium). Citral * Geraniol *, Citronellol *, Limonene *, Linalool * ** Ingredient organic * Ingrediente care apar in mod natural in uleiurile esentiale. Ambalat in recipient de sticla de 60 de ml cu capac metalic.

Unt de corp organic Grounded – Orange, Patchouli, Tamaie, KUTIS

53,95 lei
Formula bogata in unt de shea hidrateaza profund si hraneste pielea in timp ce uleiul de nuca de cocos pastreaza untul usor si pufos. Combinatia dintre aceste doua ingrediente imbogatite cu cele mai fine amestecuri de uleiuri esentiale iti va face pielea sa se simta fina si rasfatata. Ingrediente: Butyrospermum Parkii ** (Unt de shea),Ulei de seminte Helianthus Annuus (Floarea soarelui) **, Unt de Cocos Nucifera **, Ulei esential de Pimpinella Anisum (Tamaie), ulei esential de Pogostemen Cablin (Patchouli), Ulei esential de Citrus Dulcis (Portocale dulci), Limonene *, Linalool * ** Ingredient organic * Ingrediente care apar in mod natural in uleiurile esentiale. Ambalat in recipient de sticla de 60 de ml cu capac metalic.

Unt de corp organic Indulgent – Trandafiri, Vanilie si Santal, KUTIS

53,95 lei
Formula bogata in unt de shea hidrateaza profund si hraneste pielea in timp ce uleiul de nuca de cocos pastreaza untul usor si pufos. Combinatia dintre aceste doua ingrediente imbogatite cu cele mai fine amestecuri de uleiuri esentiale iti va face pielea sa se simta fina si rasfatata. Ingrediente: Butyrospermum Parkii ** (Unt de shea),Ulei de seminte Helianthus Annuus (Floarea soarelui) **, Unt de Cocos Nucifera **, ulei esential de Album Santanum (lemn de santal), Ulei esential de Rosa (Trandafir), Infuzie de ulei esential de vanilie in ulei de floarea soarelui, Geraniol, * Citronellol *, Linalool * ** Ingredient organic * Ingrediente care apar in mod natural in uleiurile esentiale. Ambalat in recipient de sticla de 60 de ml cu capac metalic.

Unt de corp organic Naked, KUTIS

53,95 lei
Formula bogata in unt de shea hidrateaza profund si hraneste pielea in timp ce uleiul de nuca de cocos pastreaza untul usor si pufos. Combinatia dintre aceste doua ingrediente imbogatite cu cele mai fine amestecuri de uleiuri esentiale iti va face pielea sa se simta fina si rasfatata. Ingrediente: Butyrospermum Parkii ** (Unt de shea),Ulei de seminte Helianthus Annuus (Floarea soarelui) **, Unt de Cocos Nucifera ** ** Ingredient organic Ambalat in recipient de sticla de 60 de ml cu capac metalic.

Unt de corp organic Uplifting – Mandarina si Begamota, KUTIS

53,95 lei
Formula bogata in unt de shea hidrateaza profund si hraneste pielea in timp ce uleiul de nuca de cocos pastreaza untul usor si pufos. Combinatia dintre aceste doua ingrediente imbogatite cu cele mai fine amestecuri de uleiuri esentiale iti va face pielea sa se simta fina si rasfatata. Ingrediente: Butyrospermum Parkii ** (Unt de shea),Ulei de seminte Helianthus Annuus (Floarea soarelui) **, Unt de Cocos Nucifera **, Infuzie de vanilie in ulei de floarea soarelui, Ulei esential de Citrus Limonum (Lamaie), Ulei esential de Citrice Bergamia (Bergamota), Ulei esential de Citrus Nobilis (Mandarina), Ulei esential de Citrus Grandis (Grapefruit). Citral *, Geraniol *, Limonen *, Linalool * ** Ingredient organic * Ingrediente care apar in mod natural in uleiurile esentiale. Ambalat in recipient de sticla de 60 de ml cu capac metalic.