Afișez 1–12 din 43 de rezultate

Show sidebar

Bol din nuca de cocos

29,95 lei
Savureaza-ti micul dejun in acest bol din nuca de cocos, perfect pentru porridge sau cereale cu lapte. Diametru: 12-14 cm Adancime: 6 cm *Intrucat sunt realizate din nuca de cocos, fiecare bol este unicat, asadar culoarea, forma si dimensiunea pot sa difere. **Recomandam ca bolurile sa nu fie introduse in cuptorul cu microunde.

Capace din silicon, model rotund

46,95 lei
Pastreaza alimentele proaspete si acopera vasele de mancare cu acest set de capace alimentare din silicon. Capacele din silicon sunt substitutul perfect pentru foliile din plastic de unica folosinta sau cele din aluminiu. Sunt foarte usor de folosit intrucat se intind si se muleaza perfect pentru a acoperi vasul sau alimentul. Pachetul include 6 capace cu diametre diferite: 1 x 6,5 cm 1 x 9,5 cm 1 x 11 cm 1 x 14 cm 1 x 16 cm 1 x 20 cm

Lingura din lemn

12,95 lei
Lingura de lemn este perfecta pentru servirea deserturilor si a micului dejun. Aceasta are o lungime de aproximativ 18 cm.

Paie din inox bronz

37,95 lei
Spune nu paielor de unica folosinta inlocuindu-le cu paie din inox, perfecte pentru bauturile tale preferate. Au o lungime de aproximativ 22 de cm si o latime de 0,5 cm, respectiv 1.2 cm, sunt reutilizabile si pot fi spalate la masina de spalat vase. Setul contine 3 paie, o periuta de curatare si o husa practica pentru a le avea mereu la indemana.

Paie din inox multicolor

29,95 lei
Spune nu paielor de unica folosinta inlocuindu-le cu paie din inox, perfecte pentru bauturile tale preferate. Au o lungime de aproximativ 22 de cm si o latime de 0,5 cm, sunt reutilizabile si pot fi spalate la masina de spalat vase. Setul contine 2 paie, o periuta de curatare si o husa practica pentru a le avea mereu la indemana.

Pungi reutilizabile pentru alimente, set 12 bucati

89,95 lei
Nu mai e nevoie sa folosesti pungi de unica folosinta vreodata. Inlocuieste-le acum cu pungile reutilizabile din PEVA, 100% ermetice, in care poti depozita alimente la frigider sau congelator. Rezista la temperaturi cuprinse intre -40 si +240 de grade, asadar pot fi folosite si la cuptorul cu microunde. Setul contine 12 pungi cu dimensiuni diferite: 5 x S (22 x 13.7 cm) 5 x M (22 x 20 cm) 2 x L (20 x 28 cm)

Pungi reutilizabile pentru alimente, set 3 bucati

36,95 lei
Nu mai e nevoie sa folosesti pungi de unica folosinta vreodata. Inlocuieste-le acum cu pungile reutilizabile din PEVA, 100% ermetice, in care poti depozita alimente la frigider sau congelator. Rezista la temperaturi cuprinse intre -40 si +240 de grade, asadar pot fi folosite si la cuptorul cu microunde. Setul contine 3 pungi cu dimensiunea de 21*18 cm.

Pungi reutilizabile pentru alimente, set 5 bucati

59,95 lei
Nu mai e nevoie sa folosesti pungi de unica folosinta vreodata. Inlocuieste-le acum cu pungile reutilizabile din PEVA, 100% ermetice, in care poti depozita alimente la frigider sau congelator. Rezista la temperaturi cuprinse intre -40 si +240 de grade, asadar pot fi folosite si la cuptorul cu microunde. Setul contine 5 pungi cu dimensiunea de 21*18 cm.

Sacosa reutilizabila pentru cumparaturi, Ivory

21,95 lei
Redu consumul de plastic folosind aceasta sacosa reutilizabila pentru cumparaturi. O poti purta cu tine in geanta astfel incat sa nu fie nevoie sa raspunzi cu "da" la intrebarea "punga doriti?". Sacosa este din bumbac si are dimensiunile 32 x 38 x 15 cm.

Set cu bol din nuca de cocos si lingura de lemn

39,95 lei
Savureaza-ti micul dejun cu acest set format dintr-un bol din nuca de cocos si o lingura de lemn, perfect pentru servirea deserturilor, a cerealelor cu lapte sau porridge-uri. Bolul are urmatoarele dimensiuni: Diametru: 12-14 cm Adancime: 6 cm Lingura are o lungime de aproximativ 18 cm. *Intrucat sunt realizate din nuca de cocos, fiecare bol este unicat, asadar culoarea, forma si dimensiunea pot sa difere. **Recomandam ca bolurile sa nu fie introduse in cuptorul cu microunde. ***Setul contine un bol din nuca de cocos si o lingura din lemn.

Tacamuri bambus reutilizabile, bej

45,95 lei
Spune nu plasticului de unica folosinta cu acest set de tacamuri din bambus. Cool, usoare si eco-friendly, sunt perfecte pentru un #zerowaster pe fuga. Setul contine: - o lingura - o furculita - un cutit - 2 bete chopsticks - un pai din bambus - o periuta pentru curatare - o husa pentru transport

Tacamuri bambus reutilizabile, verde

45,95 lei
Spune nu plasticului de unica folosinta cu acest set de tacamuri din bambus. Cool, usoare si eco-friendly, sunt perfecte pentru un #zerowaster pe fuga. Setul contine: - o lingura - o furculita - un cutit - 2 bete chopsticks - un pai din bambus - o periuta pentru curatare - o husa pentru transport