Afișez toate cele 4 rezultate

Show sidebar

Suzeta cauciuc Crown, HeveaPlanet

40,95 lei
Suzeta HeveaPlanet este un produs plastic-free, non-toxic si sustenabil. Este fabricata din cauciuc natural si este 100% compostabila. Designul solid si ergonomic este gandit special pentru a oferi spatiu nasului si barbiei bebelusului, iar capul rotund este perfect pentru copiii obisnuiti sa foloseasca biberonul. Disponibila in 2 marimi: * 0-3 luni * 3-36 luni Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Suzeta cauciuc Duck, HeveaPlanet

40,95 lei
Daca esti in cautarea unei suzete non-toxice si eco-friendly, cu o forma similara sanului femeii si recomandata pentru bebelusii care sug la san, atunci suzeta HeveaPlanet este raspunsul. Este fabricata din cauciuc natural si este 100% compostabila. Designul solid si ergonomic este gandit special pentru a oferi spatiu nasului si barbiei bebelusului. Disponibila in 2 marimi: * 0-3 luni * 3-36 luni Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Suzeta ortodontica din cauciuc Star&Moon, HeveaPlanet

40,95 lei
Suzeta ortodontica HeveaPlanet este un produs plastic-free, non-toxic si sustenabil. Este fabricata din cauciuc natural si este 100% compostabila. Designul solid si ergonomic este gandit special pentru a oferi spatiu nasului si barbiei bebelusului. Disponibila in 2 marimi: * 0-3 luni * 3-36 luni Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.

Suzeta ortodontica dincauciuc Car&Ufo, HeveaPlanet

40,95 lei
Suzeta ortodontica HeveaPlanet este un produs plastic-free, non-toxic si sustenabil. Este fabricata din cauciuc natural si este 100% compostabila. Designul solid si ergonomic este gandit special pentru a oferi spatiu nasului si barbiei bebelusului. Disponibila intr-o singura marime, pentru copii intre 3 si 36 luni. Conform art.16, lit.e, din OUG 34/2014, din motive de igiena, produsele din aceasta categorie nu se pot returna.