Afișez toate cele 9 rezultate

Show sidebar

Scutece ecologice antrenament marimea 5, Bambo Nature

57,95 lei
Scutecele pentru antrenament Bambo Nature sunt recomandate copiilor cu greutatea intre 14 si 20 de kg. Ideale pentru antrenamentul la olita, aceste scutece ECO sunt usor de folosit pentru copii pentru ca se pot rupe pe parti sau pot fi date jos, ca niste pantalonasi normali. Scutecele sunt fabricate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 5. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Pachetul contine 20 de bucati. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.

Scutece ecologice antrenament marimea 6, Bambo Nature

54,95 lei
Scutecele pentru antrenament Bambo Nature sunt recomandate copiilor cu greutatea de peste 18 kg. Ideale pentru antrenamentul la olita, aceste scutece ECO sunt usor de folosit pentru copii pentru ca se pot rupe pe parti sau pot fi date jos, ca niste pantalonasi normali. Scutecele sunt fabricate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 6. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Pachetul contine 18 de bucati. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.

Scutece ecologice copii, Junior, marimea 5, Bambo Nature

57,95 lei106,95 lei
Scutecele Bambo Nature Junior sunt scutece ECO premium, recomandate pentru copiii cu greutatea intre 12 si 22 de kg. Scutecele sunt confectionate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 5. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.

Scutece ecologice copii, Maxi, marimea 4, Bambo Nature

57,95 lei101,95 lei
Scutecele Bambo Nature Maxi sunt scutece ECO premium, recomandate pentru copiii cu greutatea intre 7 si 18 kg. Scutecele sunt confectionate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 4. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.

Scutece ecologice copii, Midi, marimea 3, Bambo Nature

57,95 lei101,95 lei
Scutecele Bambo Nature Midi sunt scutece ECO premium, recomandate pentru copiii cu greutatea intre 5 si 9 kg. Scutecele sunt confectionate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 3. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.

Scutece ecologice copii, Mini, marimea 2, Bambo Nature

47,95 lei
Scutecele Bambo Nature Mini sunt scutece ECO premium, recomandate pentru copiii cu greutatea intre 3 si 6 kg. Scutecele sunt confectionate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 2. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Pachetul contine 30 de bucati. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.

Scutece ecologice copii, XL, marimea 6, Bambo Nature

57,95 lei94,95 lei
Scutecele Bambo Nature XL sunt scutece ECO premium, recomandate pentru copiii cu greutatea intre 16 si 30 de kg. Scutecele sunt confectionate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 6. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.

Scutece ecologice nou-nascuti, marimea 1, Bambo Nature

40,95 lei
Scutecele pentru bebelusii nou-nascuti Bambo Nature sunt scutece ECO premium, recomandate pentru bebelusii cu greutatea intre 2 si 4 kg. Scutecele sunt confectionate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 1. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Pachetul contine 28 de bucati. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.

Scutece ecologice prematuri, marimea 0, Bambo Nature

40,95 lei
Bambo Nature Premature este un scutec premium ECO pentru bebelusii nascuti prematur, cu o greutate aflata intre 1 si 3 kg. Scutecele sunt confectionate din materiale de inalta calitate si reprezinta ultima generatie de scutece ECO de marimea 0. Scutecele Bambo Nature sunt delicate la atingere si confera o senzatie placuta pe piele. Pachetul contine 24 de bucati. Testate dermatologic in laboratoare independente. Nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii si nici nu predispun la astm. Nu contin inalbitori fluorescenti, fara parfum, fara lotiuni hidratante incorporate. Puful folosit in absorbant este rezultat din exploatare forestiera sustenabila. Sistemul de prindere usor de ajustat, asigura copilului dumneavoastra siguranta. Usor de potrivit datorita noilor benzi laterale flexibile, cu intindere, care asigura un confort sporit si libertate in miscari. Barierele eficiente impotriva scurgerilor asigura fixarea perfecta pe corp si reduc la minim riscul de scurgere. Super absorbante, stratul interior asigura o capacitate ridicata de absorbtie si o suprafata uscata a pielii. Respecta cerinte stricte de protectie a mediului, utilizand materiale regenerabile.